Otvorena vrata – onlajn nedelja

 

Otvorena vrata – otvorite vrata svojih škola, biblioteka, organizacija i pozovite svoje komšije, prijatelje i poznanike, a posebno one iz ranjivih grupa da se priključe ovogodišnjoj kampanji.

Sve aktivnosti zabeležite putem telefona, fotoaparata ili video kamere, slikom prenesite utiske vaših učenika, roditelja i svih onih koji su učestvovali u Onlajn nedelji i na taj način priključite se takmičenju za najbolje fotografije, najbolji video sa Onlajn nedelje i najbolji kod . Najbolji autori dobiće vredne nagrade.
Više o takmičenju možete pročitati ovde.

 

Uključite se!

Organizacije (škole, biblioteke, javne institucije, nevladine organizacije, itd) koje su zainteresovane da uključe svoje korisnike u kampanju i time postanu zvanični partner Onlajn nedelje 2016 mogu onlajn da popune Aplikacioni formular ili da ga preuzmu sa ovog linka i pošalju na naš e-mail  zajedno sa svojim logom do 10. marta. Svi zvanični partneri biće predstavljeni na sajtu kampanje.

Partneri kampanje mogu da:

  • postave logo kampanje Onlajn nedelja 2016 na svoj sajt (preuzmite logo sa straneResursi)
  • stave baner sa sa linkom za e-Virtuoza na svoj veb sajt (preuzmite uputstvo na straniResursi),
  • postave linkove ka e-Virtuozu i prošire informacije putem Fejsbuka, Tvitera, vaših elektronskih biltena, mejling lista,
  • organizuju razne aktivnosti tokom kampanje Onlajn nedelja 2016: Kodiranje za decu i mlade, Otvorena vrata, Bezbednost dece na Internetu, predavanja o poslovima u IKTu, takmičenje Srebrni surferi i mnogo drugo (pročitajte naše predloge na strani Aktivnosti)
  • fotografišu, snime kratke video priloge ili napišu kratku priču o kampanji i učesnicima Onlajn nedelje. Mi ćemo ih staviti na veb sajt kampanje u Srbiji, a najbolje poslati mreži Telecentara Evrope. Najbolji fotografi, kamermani i pisci dobiće vredne nagrade ! Pročitajte više ovde

 

Puno pozdrava,
Tim IAN Telecentra

 

Author: УЧИТЕЉ ДЕЈАН