DAN TENISA

DAN TENISA

Prolećni festival Beograda

 

Fondacija “Novak Đoković” u okviru “Prolećnog festivala grada Beograda”, u saradnji sa kompanijom Eucerin Srbija 9. maja organizuje DAN TENISA za decu uzrasta  do 10 godina na terenima Novak teniskog centra.

Mališani iz osnovnih škola imaće priliku da se oprobaju u ovom individualnom sportu a pre svega da se međusobno upoznaju, druže i lepo zabave.  Zahvaljujući stručnom timu teniskih trenera, deća će biti organizovana na 4 punkta gde će se upoznati sa osnovama tenisa. Pored teniskih terena biće organizovan i  kreativni kutak za najmlađe koji će uživati u radionicama slikanja i crtanja.

Kompanija Eucerin Srbija organizovaće edukativno druženje sa decom koja će za cilj imati da decu i njihove roditelje informiše o pravilnom ponašanju prilikom izlaganja sunčevom zračenju, jer je tenis jedan od sportova u kojima je koža najviše izložena suncu. U okviru ovog dela Eucerin je obezbedio pregled kože uz pomoć specijalne UV kamere za sve prisutne koji žele da saznaju kako sunce vidi njihovu kožu. Uz konsultaciju sa Eucerin damama, i roditelji i deca će imati priliku da probaju preparate namenjene njihovim potrebama prilikom izlaganja suncu. Nakon treninga, predviđena je animacija sa klovnovima.

Agenda

10:00h – 13:00 h

  • trajanje manifestacije
vreme Teren I Teren II Teren III Teren IV
10:00 h – 11:00 h grupa A1 grupa A2 grupa A3 grupa A4
11:00h – 12:00 h grupa B1 grupa B2 grupa B3 grupa B4
12:00 – 13:00 h grupa C1 grupa C2 grupa C3 grupa C4

 

 

 

Author: УЧИТЕЉ ДЕЈАН