Nešto o školi baleta“Dankan“

Već četrnaest godina se bavim pedagoško-koreografskim radom. U današnje vreme držim školu klasično-moderne igre sa primesama gimnastičkih pokreta – školu DANKAN DANCE STUDIO.

Osnovni cilj mojih časova je pronalaženje i priprema dečijih talenata za audiciju u baletskoj školi. Ne manje važan cilj mojih časova je da deca kroz elementarne baletske i moderne pokrete nauče da lepo hodaju i da dobiju pravilno držanje tela. Pošto sama osmišljavam koreografije, angažujem se da decu odvedem na pojedine nastupe van škole uz saglasnost škole, a mogu i da doprinesem školskim manifestacijama sa baletskim aktivnostima.

Uzrast sa kojim radim je od I – IV razreda osnovne škole,kao i sa devojčicama V – VIII razreda i srednjoškolskog uzrasta radi takmičenja u tzv. dance – ritmu, što sam uvela kao inovaciju u svom radu,kao i što imam pripremne grupe predškolskog uzrasa. Tradicionalno, sve svoje grupe, na kraju školske godine, vodim na tzv. zmajadu, gde provedemo zabavno rekreativni dan, gde pored naše igre i gimnastike, postoji raznolik sadržaj aktivnosti.

Dođite da se družimo, Slađana Rančić – škola baleta DANKAN DANCE STUDIO !!!

Author: УЧИТЕЉ ДЕЈАН