НАШИ ФИЛМОВИ

РЕКРЕАТИВНА НАСТАВА – СОКОБАЊА 2017.

 

 

 

ДАН ШКОЛЕ – СВЕЧАНА ПРИРЕДБА 2016.

UČENICI NAŠE ŠKOLE I NAŠEG ODELJENJA IV1 UČESTVOVALI SU NA PRIREDBI POVODOM PROSLAVE 60 GODINA POSTOJANJA OŠ „ŽIKICA JOVANOVIĆ ŠPANAC“, A SADA OŠ „NADEŽDA PETROVIĆ“.

HEJ, HAJ BRIGADE

 

12.10.2016. Svečana priredba povodom proslave 60 godina osnivanja OŠ „Žikica Jovanović Španac“, sada OŠ „Nadežda Petrović“.

Interpretacijom pesme „Hej, haj brigade“ u izvođenju Popović Mihaila, Đorđević Petre i koreografiju odeljenja IV1 oživeli smo sećanja na odrastanje i izgradnju Novog Beograda.

HEJ, HAJ BRIGADE

 

Interpretacija kompozicije „Hej, haj brigade“ u izvođenju učenika odeljenja IV-1 (Mihailo Popović, Petra Đorđević) OŠ „Nadežda Petrović“ – Novi Beograd.

 INTERNI ČAS, MIHAILO POPOVIĆ

 

POZORIŠNA PREDSTAVA „LJUBAV POBEĐUJE“

 

Učenici odeljenja III/1 predstavljali su OŠ „Nadežda Petrović“ u takmičenju dramskih sekcija „FESTIVAL KRATKIH DRAMSKIH FORMI“. U konkurenciji osnovnih škola Novog Beograda zauzeli su II mesto.

NAGRADA ZA NAJBOLJU ŽENSKU ULOGU:
MINA ANĐELIĆ, 3/1, OŠ“Nadežda Petrović“, za ulogu „Kraljica“ u predstavi „Ljubav pobeđuje“
NAGRADA ZA NAJBOLJU MUŠKU ULOGU:
PAVLE KVASNEVSKI, 3/1, OŠ“Nadežda Petrović“, za ulogu „Zlotko – savetnik“ u predstavi „Ljubav pobeđuje“.

Posebno se zahvaljujemo Mihailu Popoviću, našem snimatelju.

ONLAJN SAN

Video zapisom sa Onlajn nedelje 2016. prikazali smo aktivnosti u našem odeljenju tokom onlajn nedelje.

 

  1. Prezentovali smo roditeljima, bakama, dekama, dragim prijateljima neke nove načine učenja i zabave, zanimljivosti, ali i praćenja urađenog preko našeg sajta. Pokušavamo na samo nama svojstven način da živimo naš „onlajn san“.
  2. Održana je prezentacija učeničkog glasnika odeljenja III1 . Učenici su upoznali sve učesnike prezentacije sa karakteristikama sajta, posebnostima i origimnalnim rešenjima u praćenju, učenju, ocenjicvanju, zabavi, al ii spremanju korisnika sajta za takmičenja.
  3. U vreme održavanja “onlajnnedelje” video zapis će biti postavljen na sajt i prosleđen odgovornim organizacijama.

Objavljeno na: www.skolskisajt.in.rs; www.osnovnaskola.rs;

 

 BUDI KAO TESLA

 

Multimedijalni rad III razreda inspirisan je raspisanim konkursom “Budi kao Tesla”. Učenici našeg razreda i osnovne škole “Nadežda Petrović” na originalan način hteli su da približe život i delo najvećeg naučnika svih vremena. Muzikom, stihom i osmehom hteli smo da pokažemo spremnost da budemo ambasadori njegovog stvaralaštva i korisnih dela. Nadamo se da će naši vršnjaci, profesori i sledbenici Teslinog dela

 

POSETA KOMPANIJI „ZEPTER“ I STVARANJE EDUKATIVNOG FILMA „ZDRAV ŽIVOT UZ BEZBEDNO ODRASTANJE“ (3.3.2016.)

 

 

  • POSETA KOMPANIJI „ZEPTER“ I STVARANJE EDUKATIVNOG FILMA „ZDRAV ŽIVOT UZ BEZBEDNO ODRASTANJE“ (3.3.2016.)
  1. U susret „onlajn nedelji“ posetili smo Kompaniju „Zepter“ koja na originalan način uspeva da spoji lepo i korisno, zdrav život sa sajber i onlajn okruženjem.
  2. Kompanija „Zepter“ je naš drag prijatelj i dobar komšija. Dugodišnji kvalitetan rad Kompanije „Zepter“ inspirisao nas je da saznamo načine koji stvaraju uspešne i kreativne ljude. Srećni smo što te informacije možemo dobiti od gospodina Minje Subote omiljenog voditelja muzičkih manifestacija i ovekovečenog prijatelja dece.
  3. Upoznaćemo Vas sa poslovanjem Kompanije „Zepter“ i zanimljivostima iz života našeg dragog i srdačnog gospodina Minje.

 

 

„МОЋ ВОДЕ“

„СВЕТИ САВА“

 

МАЛА НАДЕЖДА ПЕТРОВИЋ – МИНА

ПЕВАЛИ СМО „СВЕТОСАВСКОЈ ЉУБАВИ“

ПРИЧА О СВЕТОМ САВИ

ДЕЛОВИ БИЉКЕ

„БОЛЕСНИК НА ТРИ СПРАТА“

„ХВАЛИСАВИ ЗЕЧЕВИ“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„ДАН ШКОЛЕ“ 2015.

СВЕЧАНА ПРИРЕДБА ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 50 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА ШКОЛЕ

 

 

 

„АКВА ВИВА“

ПАЖЉИВКО

ПАЖЉИВКО 1. ДЕО

ПАЖЉИВКО 2. ДЕО

 

MINA GOVORI

 

LUTKARSKE PREDSTAVE