Конкурс „Моћ воде“ – Информација за добитнике награда и спец. признања

Конкурс „Моћ воде“ – Информација за добитнике награда и спец. признања

Поштовани учесници конкурса „Моћ воде“,

На захтев неколико школа, овим путем потврђујемо датум и место доделе награда и специјалних признања (како је и објављено 5. о.м. на сајту www.zepter.rs), a информацију проширујемо са још неколико података:

Добитницима ће награде и специјална признања бити уручена на приредби у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја, компаније Цептер и Дечјег културног центра – у суботу 20. фебруара 2016. године, са почетком у 12 сати, у сали „Дечјег културног центра Београд“, Таковска 8, Београд.

Водитељ ће бити господин Миња Субота, а програм ће трајати око сат ипо. Уколико желите да учествујете са неком својом интересантном тачком (музичка нумера, рецитација и слично), доставите нам што пре свој предлог и радо ћемо вас уврстити у програм (под условом да буде времена и техничких могућности).

МОЛИМ НАШЕ УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ ДА УЧЕСТВУЈУ У ДОДЕЛИ НАГРАДА.

ПОТРЕБНО ЈЕ ДА 19.2.2016. У ПЕТАК ИМАМО ТАЧАН БРОЈ ПРИЈАВЉЕНИХ УЧЕНИКА КОЈИ ЋЕ ПРИСУСУТВОВАТИ ДОДЕЛИ НАГРАДА И СПЕЦИЈАЛНИХ ПРИЗНАЊА. НАДАМО СЕ ДА ЋЕ СВИ УЧЕСНИЦИ ПРОЈЕКТА УЧЕСТВОВАТИ У ДОДЕЛИ НАГРАДА И ПРИЗНАЊА.

МОЖЕТЕ СЕ ПРИЈАВИТИ И ДАНАС ПОТВРДОМ У КОМЕНТАРУ.

 

Moc_vode5

Author: УЧИТЕЉ ДЕЈАН