MEĐUNARODNI DAN SPORTA I FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ

FONDACIJA NOVAK DJOKOVIC
Učestvovali smo u manifestaciji „Ispuni svoje vreme pravim stvarima, odluči se za sport“ koju je organizovala „Novak Đokovic Fondacija“ povodom međunarodnog dana sporta. Na sportskom druženju u sportskom centru ,,11.april,, stariji razredi igrali su košarku, rukomet i odbojku, a mi prvaci i drugaci vežbali smo sportsku motoriku koja je veoma korisna za naše mišiće i pravilan razvoj. Lepo smo se proveli, družili, upoznali Mandu i predsednika nase opštine Aleksandra Šapića. Kao nagradu za uspešno vežbanje svi smo dobili zahvalnice!!!

Pripremila: Iva Račić

Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung Elektronic za Adriatik regiju, rekao je:

“Sport je veoma važan za pravilan razvoj svakog deteta, zato je i kompanija Samsung danas ovde – da zajedno sa Fondacijom ukažemo na važnost sporta. Veoma mi je drago što su i naši zaposleni ovde, da svojim učešćem u igrama i svojim savetima pomognu deci da shvate fer plej i zajedništvo, jer se u poslovanju kao i sportu cene slične ili iste vrednosti. To što smo u ovolikom broju ovde znači samo jedno – da svi cenimo dobre i prave vrednosti – timski i sportski duh, upornost, snalažljivost i zdravu konkurenciju koja nas podstiče da budemo što bolji”,

Manifestaciju su podržali i Opština Novi Beograd, Pozorište „Boško Buha“ i „Voda Vrnjci“. Voditelj programa bio je glumac Milorad Mandić Manda.

Više od 300 novobeogradskih osnovaca učestovalo je na manifestaciji „Ispuni svoje vreme pravim stvarima – odluči se za sport“ koju je organizovala Novak Đoković Fondacija povodom Međunarodnog dana sporta.

Madjunarodni_dan_sporta00

Madjunarodni_dan_sporta00a

Madjunarodni_dan_sporta22

Madjunarodni_dan_sporta45

Author: УЧИТЕЉ ДЕЈАН