„Трка за срећније детињство“ у суботу на Бежанијској коси

Традиционална „Трка за срећније детињство“ у организацији Црвеног крста Новог Београда и Земуна биће одржана у суботу, шестог октобра у 10 часова у спортском центру на Бежанијској коси.

На трци која је хуманитарног карактера учешће ће узети и ученици ОШ „Надежда Петровић“

Трка за срећније детињство је најмасовнија и најшире прихваћена рекреативно-хуманитарна активност Националног друштва Црвеног крста, усмерена ка остварењу трајног циља-непрекидном подмлађивању и омасовљењу чланства и волонтера. Масовним учешћем у Трци деца и млади показују своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредностима.

Како доћи?

До овог спортског центра се може доћи аутобусима 74 и 75 (станица после узбрдице код 11. Априла, одмах после Меркура и Кике), или аутобусима који пролазе кроз Тошин бунар (45, 77, 82, 610), а може и Беовозом (станица Тошин Бунар).

Ако се долази 74-ом или 75-ицом, треба се мало вратити, прећи улицу и улицом Благоја Марјановића Моше, доћи до главног улаза, где се налази и паркинг до којег можете доћи колима.

Ако се долази из Тошиног бунара, потребно је попети се земљаним путем поред ресторана Дрен, а ако се долази од ЖС Тошин бунар, постоје степенице изнад тунела којима се излази на плато 200-њак метара удаљен од главног улаза.

Author: ГЛАВНИ И ОДГОВОРНИ УРЕДНИК